AKTIVITI UNIT PEPERIKSAAN DAN PENILAIAN
btm-left.pngbtm-right.png
btm-left.pngbtm-right.png
Bahan Taklimat Peperiksaan Mei 2017 (PELAJAR)
Makluman kepada para pelajar yang tidak menghadiri taklimat pelajar bagi Peperiksaan Mei 2017 (Tidak Hadir Bersebab) terutama kepada para pelajar PISMP Ambilan Januari 2014 yang berpraktikum sebelum ini disertakan bahan taklimat peperiksaan untuk rujukan dan panduan para pelajar sebelum menduduki pepeirksaan. Harap maklum dan terima kasih.

>>KLIK 01 (Muat Turun)

>>KLIK 02 (SLIDE SHOW sahaja)
btm-left.pngbtm-right.png
Penggunaan Borang CAR dan PAR bagi tahun 2017
Tuan,

Dengan hormatnya, saya ingin menarik perhatian tuan berhubung perkara di atas.

2. Berdasarkan dapatan Audit bil. 1/Tahun 2017, Unit Peperiksaan dan Penilaian (UPP) dikehendaki menguatkuasakan penggunaan borang MSISO LAM-PUP-02 [Prosedur Tindakan Pencegahan (PAR) dan Laporan Cadangan Tindakan Pembetulan (CAR)] dengan serta merta.

3. Sehubungan dengan itu, pihak tuan perlu akur dengan segala arahan Ketua Unit Peperiksaan dan Penilaian (KUPP) dari semasa ke semasa berkaitan urusan pentadbiran peperiksaan bagi mengelakkan sebarang kesulitan.

Sekian, harap maklum. Kerjasama daripada pihak tuan amat dihargai.

btm-left.pngbtm-right.png
Selamat Bersara buat Encik Mohd Radzuan bin Mohamad
Selamat bersara diucapkan kepada Encik Mohd Radzuan bin Mohammad yang telah bersara pada 3 Mac 2017 setelah berkhidmat selamat 36 tahun bersama dengan Kementerian Pendidikan Malaysia, amnya dan Jabatan Pengurusan Peperiksaan dan Senat (JPPS), khususnya. Seluruh warga Unit Peperiksaan dan Penilaian serta warga IPG Kampus Perempuan Melayu, Melaka mendoakan semoga Encik Mohd Radzuan sentiasa diberi perlindungan dan kesihatan berpanjangan oleh Allah SWT serta dimurahkan rezeki dan berbahagia bersama keluarga tercinta.
btm-left.pngbtm-right.png
Bahan Taklimat (PENSYARAH) Peperiksaan November 2016
Perhatian!

Tuan/Puan diminta LOGIN ke Portal UPP terlebih dahulu sebelum klik BAHAN TAKLIMAT NOVEMBER 2016 dan JADUAL PEPERIKSAAN NOVEMBER 2016 (PENSYARAH) untuk muat turun bahan. Kerjasama tuan/puan amat dihargai. Bahan ini adalah untuk rujukan tuan/puan. Sebarang kesulitan amat dikesali. Harap maklum dan terima kasih.
btm-left.pngbtm-right.png
Pengurusan Peperiksaan Semester 1/2016
Assalammualaikum dan selamat sejahtera,

Bagi memudahkan pengurusan peperiksaan pada semester 1/2016, pihak UPP telah sertakan Template 3.1 di bahagian bar Muat Turun (lihat atas) dan turut menyediakan Panduan Pemeriksaan Skrip Jawapan yang boleh dilihat di bahagian E-Tutorial di atas. Mohon para pensyarah login dahulu sebelum akses ke link berkenaan di portal UPP ini. Bahan-bahan ini boleh dimuat turun. Segala kesulitan amat dikesali, kerjasama semua amat dihargai. Terima kasih.
btm-left.pngbtm-right.png
Subhanallah, Maha Suci Allah
Dari Abu Darda RA meriwayatkan bahawa Rasulullah SAW bersabda, katakanlah
SUBHANALLAH, ALHAMDULILLAH, LAILAHAILLALLAH,
ALLAHU AKBAR,
WALAHAULAWALA KUWATAILLA BILLAH
sesungguhnya ia adalah BAQIYAYATUSSALIHAT,

kalimat ini menghapus dosa-dosa sebagaimana daun-daun akan berguguran daripada pohonnya di musim dingin dan kalimat ini jugasebagai khazanah di dalam syurga.
btm-left.pngbtm-right.png
PENGUNJUNG
webs counters
btm-left.pngbtm-right.png
MAKLUMAN
Para Pensyarah perlu Daftar Masuk (LOGIN) untuk Muat Turun (Download) di sub-menu 'Pensyarah'
btm-left.pngbtm-right.png
Login
Username

PasswordNot a member yet?
Click here to register.

Forgotten your password?
Request a new one here.
btm-left.pngbtm-right.png
KENALI UPP
btm-left.pngbtm-right.png
PAUTAN


btm-left.pngbtm-right.png
PENGGREDAN
btm-left.pngbtm-right.png
KALKULATOR PMG
PMG :
btm-left.pngbtm-right.png
HAK CIPTA

Hak Cipta Terpelihara UPP@NSAA 2015 - UNIT PEPERIKSAAN DAN PENILAIAN,
IPG KAMPUS PEREMPUAN MELAYU, MELAKA


Tidak dibenarkan mengeluar ulang mana-mana bahagian data, artikel, ilustrasi, audio, video dan isi kandungan portal ini dalam apa juga bentuk dan cara sama ada secara elektronik, duplikasi, mekanik, rakaman atau cara lain sebelum mendapat izin bertulis daripada Pengarah IPG Kampus Perempuan Melayu.

btm-left.pngbtm-right.png
35,037 unique visits Theme Fusionist by Harly