News Categories
Jabatan Latihan

Category: Jabatan Latihan
Number of Items: 31
JEMPUTAN DAN KEBENARAN RASMI UNTUK PENSYARAH IPG MENGHADIRI INTERNATIONAL CONFERENCE ON SPECIAL EDUCATION (ICSE) 2017
INTERNATIONAL ENGLISH LANGUAGE TEACHING CONFERENCE 2017: JEMPUTAN KEPADA PENSYARAH IPG
NVivo
SEMINAR KEBANGSAAN INOVASI PEMBELAJARAN DAN PENGAJARAN KALI KE-II DAN PERTANDINGAN INOVASI PENGAJARAN 2017
JEMPUTAN MENGHADIRI KONVENSYEN ANTARABANGSA PSIKOTERAPI ISLAM 2017
PENYERTAAN KE BENGKEL MEMANFAATKAN PERANTI MUDAH ALIH (iPAD) & BENGKEL ASAS PENGGUNAAN MACBOOK ANJURAN PUSAT SUMBER & TEKNOLOGI PENGAJARAN (PSTP) UNIVERSITI TEKNIKAL MELAKA (UTeM)
SEMINAR PENGURUSAN PERKHIDMATAN PELANGGAN: SUPER SERVICES MEMPERKASA PERKHIDMATAN YANG LEBIH CEMERLANG KEPADA AGENSI SEKTOR AWAM
SEMINAR PELAKSANAAN EKOSISTEM KONDUSIF SEKTOR AWAM (EKSA)
JEMPUTAN MENYERTAI KURSUS PENYELAMAT KELEMASAN (BRONZE MEDAL) DAN ASAS CPR 2017 ANJURAN MAJLIS SUKAN UNIVERSITI MALAYSIA (MASUM)
KURSUS INTENSIF PRA PERSARAAN
JEMPUTAN MENGIKUTI KURSUS DI KAMPUS INTAN BUKIT KIARA
TAWARAN MENYERTAI KURSUS REKREASI LUAR
EDARAN POSTER JEMPUTAN MENYAMBUNG PENGAJIAN KE PERINGKAT IJAZAH SARJANA DAN DOKTOR FALSAFAH DI FAKULTI MUZIK DAN SENI PERSEMBAHAN, UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS
TAWARAN PENYERTAAN MENGHADIRI PROGRAM EXECUTIVE TALK BERTAJUK QALB - BASED LEADERSHIP ANJURAN PUSAT PENGAJARAN DAN PEMBELAJARAN (PPP) UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA (UTeM)
JEMPUTAN SEMINAR PENDIDIKAN FATWA PERUBATAN & KESIHATAN ANJURAN JABATAN MUFTI NEGERI MELAKA TAHUN 2017 DENGAN KERJASAMA MAJLIS AGAMA ISLAM MELAKA, JABATAN KESIHATAN DAN MAJLIS PERBANDARAN JASIN
TAWARAN PENYERTAAN PEGAWAI IPG KAMPUS PEREMPUAN MELAYU DALAM KURSUS DAN PERSIDANGAN 4TH EDUCATION NATION CONFERENCE
KURSUS ANJURAN EMERGE KNOWLEDGE CONNECTION SDN BHD
PROGRAM ELITE ESSENTIAL
PERMOHONAN DELEGASI UNTUK SIDANG KEMUNCAK KE -4 PENDIDIKAN NASIONAL "4TH EDUCATION NATION CONFERENCE 2017"
ELITE ESSENTIAL 2017
JEMPUTAN MENYERTAI PROGRAM SEMINAR PENJURIAN MUZIK DAN VOKAL, ANJURAN UNIVERSITI MALAYSIA PERLIS (UniMAP)
HEBAHAN PENYERTAAN PROGRAM PUNB-PROSPERNITA ZON SELATAN
JEMPUTAN MENYERTAI BENGKEL "PENULISAN JURNAL BERKESAN DAN PENERBITAN"
SEMINAR MENGENAI "EXERCISE THERAPY" UNTUK PENSYARAH & PEGAWAI INSTITUT PENDIDIKAN GURU
JEMPUTAN SEBAGAI PEMBENTANG DAN PESERTA PERSIDANGAN KEBANGSAAN MASYARAKAT, RUANG DAN ALAM SEKITAR (MATRA) 2017
SEMINAR START YOUR BUSINESS (SYB) MELAKA
ELITE ESSENTIAL 2017
SEMINAR ANTARABANGSA PENYELIDIKAN ALAM MELAYU
JEMPUTAN SIRI BICARA ILMU WARISAN DAN PERADABAN, UIM CYBERJAYA
KURSUS KOMPUTER ANJURAN SYARIKAT WAIZ SDN.BHD
TRIPLE A TRAINING
Show All Categories

AUDIT DALAMAN MS ISO 9001:2008 BIL 1/2017 (07-10.02.17)

TEMU MESRA PENGARAH BERSAMA JAPIM (01.03.17)

TEMU MESRA PENGARAH BERSAMA JABATAN SAINS SOSIAL (20.02.17)

MESYUARAT PENYELARASAN AUDIT & JAMUAN AUDITOR BERSARA (24.01.17)

AUDIT DALAMAN MS ISO 9001:2008 BIL 1/2017 (07-10.02.17)