News Categories
Jabatan Latihan

Category: Jabatan Latihan
Number of Items: 48
PROGRAM PROBLEM BASED LEARNING (PBL) (T111:INTRODUCTORY/INTERMEDIATE & ADVANCED)
SEMINAR GURU SEJARAH
LATIHAN KEMAHIRAN
JEMPUTAN & HEBAHAN INTERNATIONAL PSYCHOLOGY, COUNSELLING, SOCIAL NETWORK & EDUCATION CONFERENCE 2017
SPECIAL SEMINAR ON ADVANCED NDT TECHNOLOGIES
JEMPUTAN KE PAMERAN "DISCOVERY OF THE BODY"
PERSIDANGAN KALI KE-2 "INTERNATIONAL CASE STUDY CONFERENCE" (2nd ICSC 2017)
JEMPUTAN PENYERTAAN KEJOHANAN VARSITY CYCLING CHALLENGE (VCC) 2017 "HERITAGE TRAIL"
JEMPUTAN MENYERTAI "NATIONAL CONFERENCE ON CREATIVITY IN EDUCATION & HUMANITIES : EMPOWERING PEOPLE 2017
PERSIDANGAN ANTARABANGSA LEPASAN IJAZAH ANTARABANGSA PENYELIDIKAN DALAM PENDIDIKAN
PERSIDANGAN SAINS SOSIAL MELAKA 2017 (MELICOSS '17)
PROGRAM TRAINING WORLD CLASS STAFF / STUDENT 2017 (UNTUK STAF, PENGAJAR DAN PELAJAR)
BENGKEL PROGRAM MUET
BORANG PEMOHONAN PERTUKARAN SECARA MANUAL
JEMPUTAN SEBAGAI PEMBENTANG DAN PESERTA DALAM 5th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ISLAMIC EDUCATION (ICIE) 2017
JEMPUTAN SEBAGAI PEMBENTANG/PESERTA SEMINAR ANTARABANGSA ISLAM, BUDAYA DAN WARISAN: ISU-ISU SOSIO-POLITIK DAN EKONOMI (ISICH17)
JEMPUTAN PENYERTAAN KE PROGRAM KARNIVAL E-PEMBELAJARAN ANJURAN PUSAT SUMBER DAN TEKNOLOGI PENGAJARAN UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA (UTeM)
JEMPUTAN UNTUK MENYERTAI INTERNATIONAL UNIVERSITY CARNIVAL ON E-LEARNING (IUCEL) 2017
KURSUS-KURSUS YANG DITAWARKAN INTAN WILAYAH SELATAN
PERSIDANGAN ANTARABANGSA SAINS SOSIAL MELAKA 2017
PROGRAM SEPARA MASA UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA (UTeM)
JEMPUTAN MENYERTAI NATIONAL TECHNOLOGY RESEARCH IN ENGINEERING, DESIGN AND SOCIAL SCIENCE CONFERENCE 2017 (nTRENDS'17)
JEMPUTAN PENYERTAAN PERSIDANGAN APSMER KE-11 (ASIA-PASIFIC SYMPOSIUM) FOR MUSIC EDUCATION RESEARCH)
JEMPUTAN MENGHADIRI PROGRAM PERKAMPUNGAN SUNNAH SIRI 4/2017
JEMPUTAN DAN KEBENARAN RASMI UNTUK PENSYARAH IPG MENGHADIRI INTERNATIONAL CONFERENCE ON SPECIAL EDUCATION (ICSE) 2017
SEMINAR KEBANGSAAN INOVASI PEMBELAJARAN DAN PENGAJARAN KALI KE-II DAN PERTANDINGAN INOVASI PENGAJARAN 2017
JEMPUTAN MENGHADIRI KONVENSYEN ANTARABANGSA PSIKOTERAPI ISLAM 2017
SEMINAR PELAKSANAAN EKOSISTEM KONDUSIF SEKTOR AWAM (EKSA)
JEMPUTAN MENYERTAI KURSUS PENYELAMAT KELEMASAN (BRONZE MEDAL) DAN ASAS CPR 2017 ANJURAN MAJLIS SUKAN UNIVERSITI MALAYSIA (MASUM)
KURSUS INTENSIF PRA PERSARAAN
JEMPUTAN MENGIKUTI KURSUS DI KAMPUS INTAN BUKIT KIARA
TAWARAN MENYERTAI KURSUS REKREASI LUAR
EDARAN POSTER JEMPUTAN MENYAMBUNG PENGAJIAN KE PERINGKAT IJAZAH SARJANA DAN DOKTOR FALSAFAH DI FAKULTI MUZIK DAN SENI PERSEMBAHAN, UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS
TAWARAN PENYERTAAN MENGHADIRI PROGRAM EXECUTIVE TALK BERTAJUK QALB - BASED LEADERSHIP ANJURAN PUSAT PENGAJARAN DAN PEMBELAJARAN (PPP) UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA (UTeM)
JEMPUTAN SEMINAR PENDIDIKAN FATWA PERUBATAN & KESIHATAN ANJURAN JABATAN MUFTI NEGERI MELAKA TAHUN 2017 DENGAN KERJASAMA MAJLIS AGAMA ISLAM MELAKA, JABATAN KESIHATAN DAN MAJLIS PERBANDARAN JASIN
PERMOHONAN DELEGASI UNTUK SIDANG KEMUNCAK KE -4 PENDIDIKAN NASIONAL "4TH EDUCATION NATION CONFERENCE 2017"
ELITE ESSENTIAL 2017
JEMPUTAN MENYERTAI PROGRAM SEMINAR PENJURIAN MUZIK DAN VOKAL, ANJURAN UNIVERSITI MALAYSIA PERLIS (UniMAP)
HEBAHAN PENYERTAAN PROGRAM PUNB-PROSPERNITA ZON SELATAN
JEMPUTAN MENYERTAI BENGKEL "PENULISAN JURNAL BERKESAN DAN PENERBITAN"
SEMINAR MENGENAI "EXERCISE THERAPY" UNTUK PENSYARAH & PEGAWAI INSTITUT PENDIDIKAN GURU
JEMPUTAN SEBAGAI PEMBENTANG DAN PESERTA PERSIDANGAN KEBANGSAAN MASYARAKAT, RUANG DAN ALAM SEKITAR (MATRA) 2017
SEMINAR START YOUR BUSINESS (SYB) MELAKA
ELITE ESSENTIAL 2017
SEMINAR ANTARABANGSA PENYELIDIKAN ALAM MELAYU
JEMPUTAN SIRI BICARA ILMU WARISAN DAN PERADABAN, UIM CYBERJAYA
KURSUS KOMPUTER ANJURAN SYARIKAT WAIZ SDN.BHD
TRIPLE A TRAINING
Show All Categories

Papan Tanda di Anjung Hikmah
EKSA DI ANJUNG HIKMAH

MESYUARAT KURSUS TRANSFORMASI KEPIMPINAN JPP (14.02.17)

KHATAM QURAN DAN IFTAR JAMAIE (20.06.2017)

TEMU MESRA PENGARAH BERSAMA UNIT KOKURIKULUM (01.03.17)

QURAN HOUR (19.06.2017)

VIDEO TERKINI