News Categories

Category: Jabatan Latihan
Number of Items: 40
MALAM PENULIS WANITA SERANTAU ANJURAN GAPENA
JEMPUTAN PENYERTAAN KE PROGRAM KARNIVAL E-PEMBELAJARAN ANJURAN PUSAT SUMBER DAN TEKNOLOGI PENGAJARAN UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA (UTeM)
JEMPUTAN UNTUK MENYERTAI INTERNATIONAL UNIVERSITY CARNIVAL ON E-LEARNING (IUCEL) 2017
KURSUS PRA PERSARAAN PERKHIDMATAN AWAM
PROGRAM BICARA BERSAMA MUFTI NEGERI MELAKA SEMPENA PROGRAM SEMARAK SUKAN RAKYAT TRADISIONAL DAERAH JASIN 2017
SEMINAR PENGURUSAN INOVASI : INDEKS INOVASI KORPORAT KEBANGSAAN (NATIONAL CORPORATE INDEX INNOVATION - NCII)
KURSUS-KURSUS YANG DITAWARKAN INTAN WILAYAH SELATAN
TAWARAN MENYERTAI KURSUS MULTIMEDIA BULAN MEI 2017
JEMPUTAN PESERTA 3rd MALAYSIAN SPORT PSYCHOLOGY CONFERENCE 2017
PERSIDANGAN ANTARABANGSA SAINS SOSIAL MELAKA 2017
PROGRAM SEPARA MASA UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA (UTeM)
JEMPUTAN MENYERTAI NATIONAL TECHNOLOGY RESEARCH IN ENGINEERING, DESIGN AND SOCIAL SCIENCE CONFERENCE 2017 (nTRENDS'17)
JEMPUTAN MENGHADIRI KONVENSYEN ANTARABANGSA PSIKOTERAPI ISLAM 2017
JEMPUTAN PENYERTAAN PERSIDANGAN APSMER KE-11 (ASIA-PASIFIC SYMPOSIUM) FOR MUSIC EDUCATION RESEARCH)
JEMPUTAN MENGHADIRI PROGRAM PERKAMPUNGAN SUNNAH SIRI 4/2017
JEMPUTAN DAN KEBENARAN RASMI UNTUK PENSYARAH IPG MENGHADIRI INTERNATIONAL CONFERENCE ON SPECIAL EDUCATION (ICSE) 2017
SEMINAR KEBANGSAAN INOVASI PEMBELAJARAN DAN PENGAJARAN KALI KE-II DAN PERTANDINGAN INOVASI PENGAJARAN 2017
JEMPUTAN MENGHADIRI KONVENSYEN ANTARABANGSA PSIKOTERAPI ISLAM 2017
SEMINAR PELAKSANAAN EKOSISTEM KONDUSIF SEKTOR AWAM (EKSA)
JEMPUTAN MENYERTAI KURSUS PENYELAMAT KELEMASAN (BRONZE MEDAL) DAN ASAS CPR 2017 ANJURAN MAJLIS SUKAN UNIVERSITI MALAYSIA (MASUM)
KURSUS INTENSIF PRA PERSARAAN
JEMPUTAN MENGIKUTI KURSUS DI KAMPUS INTAN BUKIT KIARA
TAWARAN MENYERTAI KURSUS REKREASI LUAR
EDARAN POSTER JEMPUTAN MENYAMBUNG PENGAJIAN KE PERINGKAT IJAZAH SARJANA DAN DOKTOR FALSAFAH DI FAKULTI MUZIK DAN SENI PERSEMBAHAN, UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS
TAWARAN PENYERTAAN MENGHADIRI PROGRAM EXECUTIVE TALK BERTAJUK QALB - BASED LEADERSHIP ANJURAN PUSAT PENGAJARAN DAN PEMBELAJARAN (PPP) UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA (UTeM)
JEMPUTAN SEMINAR PENDIDIKAN FATWA PERUBATAN & KESIHATAN ANJURAN JABATAN MUFTI NEGERI MELAKA TAHUN 2017 DENGAN KERJASAMA MAJLIS AGAMA ISLAM MELAKA, JABATAN KESIHATAN DAN MAJLIS PERBANDARAN JASIN
KURSUS ANJURAN EMERGE KNOWLEDGE CONNECTION SDN BHD
PERMOHONAN DELEGASI UNTUK SIDANG KEMUNCAK KE -4 PENDIDIKAN NASIONAL "4TH EDUCATION NATION CONFERENCE 2017"
ELITE ESSENTIAL 2017
JEMPUTAN MENYERTAI PROGRAM SEMINAR PENJURIAN MUZIK DAN VOKAL, ANJURAN UNIVERSITI MALAYSIA PERLIS (UniMAP)
HEBAHAN PENYERTAAN PROGRAM PUNB-PROSPERNITA ZON SELATAN
JEMPUTAN MENYERTAI BENGKEL "PENULISAN JURNAL BERKESAN DAN PENERBITAN"
SEMINAR MENGENAI "EXERCISE THERAPY" UNTUK PENSYARAH & PEGAWAI INSTITUT PENDIDIKAN GURU
JEMPUTAN SEBAGAI PEMBENTANG DAN PESERTA PERSIDANGAN KEBANGSAAN MASYARAKAT, RUANG DAN ALAM SEKITAR (MATRA) 2017
SEMINAR START YOUR BUSINESS (SYB) MELAKA
ELITE ESSENTIAL 2017
SEMINAR ANTARABANGSA PENYELIDIKAN ALAM MELAYU
JEMPUTAN SIRI BICARA ILMU WARISAN DAN PERADABAN, UIM CYBERJAYA
KURSUS KOMPUTER ANJURAN SYARIKAT WAIZ SDN.BHD
TRIPLE A TRAINING
Show All Categories

BENGKEL PEMANTAPAN TEAM BUILDING & PENINGKATAN SAHSIAH DIRI (12 - 14.04.2017)

K-NOVASI UKM (15-16.02.17)

TEMU MESRA PENGARAH BERSAMA JABATAN SAINS SOSIAL (20.02.17)

LAWATAN DAN PEMERIKSAAN MENGEJUT OLEH PENGARAH (06.02.17)

MESYUARAT JK PISA (16.02.17)