SELAMAT HARI PEKERJA (1 MEI 2017)

"Selamat Hari Pekerja kepada semua khususnya rakyat negeri Melaka. Berintegriti, kreatif dan inovatif menjadikan pekerja berkualiti tinggi bertepatan dengan tema: "Pekerja Kreatif Pencetus Inovatif". Marilah bersama kita meningkatkan prestasi diri dengan ilmu dan kemahiran, terus bergerak ke hadapan melaksana transformasi, membugar daya, menyemai usaha dan menuai cita-cita berbudayakan Berkat Tepat Cepat. Setulus ikhlas: Datuk Seri Utama Ir. Hj. Idris bin Hj. Haron, Ketua Menteri Melaka".
MESIN PERAKAM WAKTU DI ANJUNG HIKMAH DAN ANJUNG CENDEKIA
Unit Khidmat PengurusanTarikh pelaksaksaan: Bulan Mei 2017
Tempat: Anjung Hikmah dan Anjung Cendikia
Untuk maklumat dan keterangan.
Sila klik pada pautan berikut untuk memuat naik maklumat selanjutnya: MEMO DALAMAN
JEMPUTAN SEBAGAI PEMBENTANG/PESERTA SEMINAR ANTARABANGSA ISLAM, BUDAYA DAN WARISAN: ISU-ISU SOSIO-POLITIK DAN EKONOMI (ISICH17)
Jabatan LatihanTarikh : 30 - 31 Oktober 2017
Tempat : Universiti Utara Malaysia, Kedah Darul Aman

SURAT TAWARAN
PERTANDINGAN PIDATO BAHASA MELAYU PERINGKAT IPGK PM 2017
Jabatan Pengajian Melayu

Semua siswi pendidik diwajibkan menghadirkan diri kerana pengecualian kuliah telah disediakan.
PROGRAM JOM BACA BERSAMA UNTUK 10 MINIT
Unit Khidmat PengurusanProgram Jom Baca Bersama untuk 10 Minit secara serentak pada ketetapan berikut:
Tarikh: 25 April 2017
Masa: 11.00 pagi hingga 11.10 pagi
Tempat: di Jabatan/Agensi/Premis masing-masing

Untuk maklumat dan keterangan.
Sila klik pada pautan berikut untuk memuat naik maklumat selanjutnya: SURAT LAMPIRAN
Seminar Transformasi Minda Usahawan Wanita (U-Boleh) : Keusahawanan dan Pendidikan Abad Ke-21
SGMAlhamdulillah, program intervensi yang dirancang oleh JK Standard Guru Malaysia IPGK PM telah dapat dilaksanakan pada 18 April 2017 di bawah NBOS, dengan sumbangan dana terbesar dari Jabatan Pembangunan Wanita Negeri Melaka, MARA dan lain-lain.

Penglibatan siswa guru dalam seminar ini membolehkan mereka memperoleh pendedahan tentang ilmu keusahawanan dan pendidikan abad ke-21 daripada tokoh-tokoh yang dikenal pasti dari pelbagai agensi luar.

Kami JK SGM IPGK PM amat berterima kasih kepada pihak pengurusan tertinggi, Pengarah IPGK PM atas sokongan yang diberikan. Kami juga mengucapkan terima kasih kepada semua ahli JK SGM, mentor-mentor, ahli JK PPPM dan semua pensyarah dan staf sokongan yang telah bertungkus lumus menjayakan program usahasama ini.

Terima kasih.
KEMUDAHAN PENDAHULUAN DIRI SEMASA MENJALANKAN TUGAS RASMI
Unit Khidmat PengurusanUntuk maklumat dan keterangan.
JADUAL PELAKSANAAN PBPPP UNTUK PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN TAHUN 2017
Unit Khidmat PengurusanUntuk maklumat dan keterangan.
Jemputan Menyertai National Technology Research in Engineering, Design and Social Science Conference 2017 (nTrends'17)Untuk maklumat lanjut, sila layari https://ntrends2017.wixsite.com/ntrends2017

Sekiranya terdapat pertanyaan mengenai perkara ini, sila hubungi sekretariat nTrends'17 di 06-3376068 atau melalui email ntrends2017@gmail.com.

Dr. Rosnani Binti Affandi/En. Zulhisyam bin Salleh/Pn. Faridah Binti Che In
Secretariat nTrends'17
Unit Penyelidikan, Inovasi dan Komersialan,
Politeknik Melaka,