TAWARAN PENYERTAAN PEGAWAI IPG KAMPUS PEREMPUAN MELAYU DALAM KURSUS DAN PERSIDANGAN 4TH EDUCATION NATION CONFERENCE
Tuan / Puan adalah dijemput menyertai kursus dan persidangan anjuran Asian World Summit Sdn Bhd. Sekiranya berminat sila memuat turun surat tawaran pada pautan yang disediakan di bawah :
SURAT TAWARAN
KURSUS PRA PERSARAAN PERKHIDMATAN AWAM
Unit Khidmat PengurusanJemputan menghadiri Kursus Pra Persaraan Perkhidmatan Awam seperti
ketetapan berikut:-

Tarikh: 29 - 31 Mac 2017
Tempat: Langkawi Seaview Hotel, Langkawi, Kedah
Penganjur: Human Touch Resources

Klik link berikut untuk SURAT RUJUKAN
E-FILING TAHUN TAKSIRAN 2016
Unit Khidmat PengurusanLembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDNM) ingin memaklumkan bahawa
pengemukaan Borang Nyata Cukai Pendapatan (BNCP) Tahun Taksiran 2016
melalui e-Filing bagi Borang E, BE, B, BT, P, M, MT dan TF boleh dilakukan mulai
1 Mac 2017 hingga 30 April 2017.

Sila dimuat turun dan cetak daripada link berikut untuk rujukan:
SURAT LHDN
PROGRAM ELITE ESSENTIAL
Tuan / Puan dijemput menghadiri program anjuran sektor swasta untuk bulan Mac 2017. Sila muat turun pada link yang disediakan untuk mengetahui butiran selanjutnya.

SENARAI KURSUS
KURSUS ANJURAN EMERGE KNOWLEDGE CONNECTION SDN BHD
Tuan / Puan dijemput menghadiri kursus anjuran sektor swasta dengan pembiayaan sendiri. Kursus yang ditawarkan ialah :
1. Kemahiran Menggunakan Bahasa Inggeris di Tempat Kerja
2. Dealing With Difficult People and People You Can't Stand
3. Meningkatkan Kemahiran Dalam Pengurusan Majlis dan Acara Rasmi

Sila muat turun pada pautan berikut untuk mengetahui maklumat selanjutnya:
BORANG TAWARAN KURSUS

Sekian terima kasih.
PERUBAHAN TARIKH AWAL MUHARAM DALAM KALENDAR AKADEMIK
Unit Pembangunan AkademikJabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) telah mengumumkan bahawa tarikh 1 Muharram 1439H (Maal Hijrah) bagi Tahun 2017 diubah dari 21 September 2017 (khamis) kepada 22 September 2017 (Jumaat).

Mohon tuan/puan menukar tarikh yang baharu ke dalam kalendar akademik masing-masing.

Sekian. Terima Kasih.
JEMPUTAN MENGHADIRI BENGKEL DIDIK HIBUR-KAMISHIBAI PERINGKAT ANTARABANGSA 2017
Unit Pembangunan AkademikInstitut Pendidikan Guru Kampus Tun Abdul Razak, Kota Samarahan dengan kerkasama Taiyo Yuden Sdn. Bhd Sarawaj akan menganjurkan Bengkel Didik Hibur- Kamishibai Peringkat Antarabangsa maklumat berikut:
Tarikh :18 - 20 April 2017
Tempat : Institut Pendidikan Guru Kampus Tun Abdul Razak, Kota Samarahan

Muat turun bahan selanjutnya
MODUL TMK DAN PEMIKIRAN KOMPUTASIONAL UNTUK KSSR
Sila dapatkan :

1. Surat Pelaksanaan Modul TMK di bawah KSSR
2. Modul TMK dan Pemikiran Komputasional
BILA ILMUAN BERBICARA
INTENSIVE EXPRESSIVE ARTS THERAPY WORKSHOP