TAWARAN MENYERTAI KURSUS MULTIMEDIA BULAN MEI 2017
Tuan / Puan dipelawa menghadiri kursus anjuran Akademi Fotografi Multimedia Sdn Bhd. Jika berminat sila klik pada pautan yang disediakan : SURAT DAN IKLAN
JEMPUTAN PESERTA 3rd MALAYSIAN SPORT PSYCHOLOGY CONFERENCE 2017
Tuan / Puan / Para Pelajar dipelawa menghadiri konferen tersebut pada ketetapan berikut:
Tarikh : 8-9 Mei 2017
Tempat : Pusat Sukan, Universiti Malaya
Surat siaran dilampirkan bersama pada pautan yang diberikan : SURAT SIARAN
PERSIDANGAN ANTARABANGSA SAINS SOSIAL MELAKA 2017
Tuan / Puan dipelawa menghadiri persidangan tersebut anjuran Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) pada ketetapan berikut :
Tarikh : 29 Jul - 30 Jul 2017 (Sabtu - Ahad)
Tempat : Holiday Inn, Melaka
Kerjasama : Majlis Profesor Negaa (MPN) dan Dunia Melayu Dunia Islam (DMDI)
Sila klik pada pautan berikut untuk keterangan lanjut : SURAT SIARAN
URUSAN PEMANGKUAN PENSYARAH CEMERLANG TAHUN 2017
Unit Khidmat PengurusanSila memuat naik iklan dan borang:-

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Adalah dimaklumkan bahawa permohonan PC 2017 telah dibuka dan tarikh tutup adalah pada 5 Mei 2017. Adalah diharapkan agar semua rakan-rakan warga IPGK PM dapat mengisinya segera dan menghantar kepada pihak pentadbiran 2 minggu sebelum tarikh tersebut bagi melancarkan proses pengurusan. Walau bagaimanapun tarikh akhir akan dibincangkan dan ditetapkan oleh pihak pengurusan kerana melibatkan urusan penyemakan dokumen. Tindakan awal adalah dialu-alukan.
Jawatankuasa PC akan mengadakan satu taklimat berkaitan dengan perkara ini dalam jangka masa yang terdekat. Oleh itu diharapkan agar semua rakan dapat mengisi borang ini lebih awal bagi tujuan memudahkan proses perbincangan.

SELAMAT MENCUBA DAN PERCAYA BAHAWA SETIAP INDIVIDU MEMPUNYAI KELAYAKAN ITU. IPGKPM SENTIASA TERBAIK.

Sebarang pertanyaan boleh merujuk kepada jawatankuasa PC seperti yang termaktub dalam JKTU 2017.
Sila klik pada pautan berikut untuk memuat naik maklumat selanjutnya: IKLAN ,BORANG PERMOHONAN DAN CARA-CARA MENGISI
TAKLIMAT KURSUS ELEKTIF TERBUKA 2017
Unit Pembangunan AkademikSatu taklimat pemilihan kursus Elektif Terbuka yang akan ditawarkan pada semester 2/2017 akan dilaksanakan pada ketentuan berikut :

Tajuk : TAKLIMAT PEMILIHAN KURSUS ELEKTIF TERBUKA 2/2107
Tarikh : 10 April 2017 (Isnin)
Tempat : Bilik Seri Tanjung (Tingkat 1, Anjung Hikmah)
Masa : 8.00 – 9.00 Pagi (Waktu Tutorial)

Sehubungan itu semua pelajar PISMP Ambilan Jun 2015 diwajibkan hadir taklimat tersebut.

Mentor yang terlibat pada waktu tutorial tersebut digalakkan hadir bersama.
KARNIVAL PENDIDIKAN NEGERI MELAKA (06 - 09 APRIL 2017)
Kemas Kini Jadual Waktu Induk
Sila muat turun kemas kini jadual untuk tujuan rekod

Jadual waktu induk kemas kini 16 Januari 2017 dan 27 Mac 2017
PROGRAM SEPARA MASA UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA (UTeM)
Universiti Teknikal Malaysia (UTeM) menawarkan pelbagai kursus / program Doktor Falsafah, Sarjana dan Sarjana Muda separa masa. Sila klik pada pautan disediakan untuk mengetahui maklumat selanjutnya : SURAT TAWARAN PROGRAM
PENAMBAHBAIKAN DOKUMEN
Unit Khidmat PengurusanMakluman untuk semua warga IPGKPM, bagi melicinkan urusan penerimaan dan penghantaran dokumen secara emel, beberapa penambahbaikan perlu dipatuhi dan mohon rujuk memo berkaitan.

Sila klik pada pautan berikut untuk mengetahui maklumat selanjutnya: MEMO PENGARAH
JEMPUTAN MENYERTAI NATIONAL TECHNOLOGY RESEARCH IN ENGINEERING, DESIGN AND SOCIAL SCIENCE CONFERENCE 2017 (nTRENDS'17)
Tuan / Puan dipelawa menghadiri konferen tersebut pada ketetapan berikut:
Tarikh : 22-23 Ogos 2017
Sila klik pada pautan berikut untuk mengetahui maklumat selanjutnya : SURAT IKLAN KONFEREN

LAWATAN DAN PEMERIKSAAN MENGEJUT OLEH PENGARAH (06.02.17)

TEMU MESRA PENGARAH BERSAMA UNIT KOKURIKULUM (01.03.17)

MESYUARAT JK PENAMBAHBAIKAN SEBELUM AUDIT SUSULAN (16.02.17)

TAKLIMAT AUDIT ASET ALIH KERAJAAN (28.03.17)

MESYUARAT KURSUS TRANSFORMASI KEPIMPINAN JPP (14.02.17)