JEMPUTAN PENYERTAAN KE PROGRAM KARNIVAL E-PEMBELAJARAN ANJURAN PUSAT SUMBER DAN TEKNOLOGI PENGAJARAN UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA (UTeM)
Tuan / Puan dipelawa mengikuti program tersebut pada ketetapan berikut :
Tarikh : 27 Julai 2017 (Khamis)
Tempat : Dewan UTeM 1, Kampus Teknologi, UTeM
Untuk maklumat selanjutnya sila klik pada pautan yang diberikan : SURAT SIARAN
Majlis Pelancaran Hari Bumi
Majlis Pelancaran Hari BumiAssalamualaikum / Salam sejahtera,
Tuan / Puan dijemput menghadiri majlis sambutan hari bumi dan pelancaran tapak edu-forest
Tarikh : 21 April 2017 (Jumaat)
Masa : 8.00 pagi
Tempat : Tapak edu-forest (bersebelahan Asrama Lela Sari)

JEMPUTAN UNTUK MENYERTAI INTERNATIONAL UNIVERSITY CARNIVAL ON E-LEARNING (IUCEL) 2017
Tuan / Puan dijemput menghadiri program anjuran Universiti Sains Islam Malaysia pada ketetapan berikut :
Tarikh : 26-27 September 2017 (Selasa-Rabu)
Masa : 8.00 pagi - 6.00 petang
Tempat : Dewan Tuanku Canselor, Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), Nilai, N. Sembilan
Sila klik pautan di bawah untuk keterangan selanjutnya : SURAT TAWARAN
KURSUS PRA PERSARAAN PERKHIDMATAN AWAM
Tuan / Puan dipelawa mengikuti kursus anjuran Human Touch Resources pada ketetapan berikut :
Tarikh : 10-12 Mei 2017
Tempat : Langkawi Seaview Hotel, Langkawi, Kedah
Semua bayaran adalah di bawah tanggungan sendiri. Sila klik pautan berikut untuk mengetahui maklumat selanjutnya : SURAT TAWARAN
PROGRAM BICARA BERSAMA MUFTI NEGERI MELAKA SEMPENA PROGRAM SEMARAK SUKAN RAKYAT TRADISIONAL DAERAH JASIN 2017
Tuan / Puan dipelawa menghadiri program anjuran kerajaan negeri Melaka pada ketetapan berikut :
Tarikh : 29 April 2017 (Sabtu)
Masa : 9.00 malam
Tempat : Padang Awam, Kampung Chabau, Jasin, Melaka
Sila klik pada pautan berikut untuk mengetahui maklumat selanjutnya : SURAT TAWARAN
SEMINAR PENGURUSAN INOVASI : INDEKS INOVASI KORPORAT KEBANGSAAN (NATIONAL CORPORATE INDEX INNOVATION - NCII)
Tuan / Puan dipelawa menghadiri seminar anjuran kerajaan negeri Melaka pada ketetapan berikut :
Tarikh : 15 Mei 2015 (Isnin)
Tempat : Hotel Novotel, Melaka
Yuran : RM190 (seorang) / RM340 (2 orang) / RM480 (3 orang)
Semua perbelanjaan di atas urusan ini adalah di bawah tanggungan sendiri
Sila klik pautan berikut untuk mengetahui maklumat selanjutnya : SURAT TAWARAN
JEMPUTAN MENYUMBANGKAN ARTIKEL UNTUK PENERBITAN JURNAL PENYELIDIKAN IPGM
JPIPKPusat Penyelidikan, Pembangunan dan Inovasi (PPPI) IPGM menjemput semua pensyarah IPGK menyumbang artikel berkualiti untuk dimuatkan dalam Jurnal Penyelidikan IPGM.

Tarikh akhir penghantaran artikel adalah sebelum atau pada 1 Jun 2017.

Sebarang pertanyaan sila hubungi Dr Mohd Hanafi bin Abu Bakar (01111777041 ) atau Dr Kamaruddin bin Abu Hassan ( 0126025537 )

SELAMAT ULANGTAHUN MELAKA BANDARAYA BERSEJARAH (15.04.2017)

"Selamat menyambut ulang tahun Melaka Bandaraya Bersejarah yang ke-14 kepada seluruh warga Melaka. Keistimewaan Bandaraya Melaka terserlah sejak dahulu sehingga menjadikannya tumpuan pelancong dan pelabur. Saya mengharapkan warga Melaka dapat terus memulihara dan memastikan warisan dan kekayaan tinggalan sejarah dalam keadaan baik. Malahan berdaya tahan, mapan dan lestari, agar dapat dinikmati oleh generasi hari ini dan akan datang."
Setulus ikhlas: Datuk Seri Utama Ir. Hj. Idris bin Hj. Haron, Ketua Menteri Melaka.
SEMINAR TRANSFORMASI MINDA USAHAWAN WANITA (U-BOLEH)
TEMA "KEUSAHAWANAN DAN PENDIDIKAN ABAD 21"

JK SGM IPGK PM dengan kerjasama Jabatan Pembangunan Wanita Negeri Melaka mengalu-alukan kehadiran Datuk/ Datin / Dr. / Tuan/ Puan ke Seminar Transformasi Minda Usahawan Wanita (U-Boleh) yang julung kali di adakan di Kampus IPGK Perempuan Melayu, Melaka.

Pelajar-pelajar berikut DIWAJIBKAN hadir ke seminar ini:
PISMP Ambilan Jun 2015 (Sem. 4)
PISMP Ambilan Jun 2016 (Sem. 2)
PDPM PERMATA Ambilan Jun 2016
PDPLI PERMATA Ambilan Jun 2016

Sokongan dan kerjasama tuan/puan akan dapat menjayakan lagi program ini.
KURSUS-KURSUS YANG DITAWARKAN INTAN WILAYAH SELATAN
Tuan / Puan dipelawa menghadiri kursus anjuran INTAN Wilayah Selatan. Sila klik pautan berikut untuk maklumat selanjutnya : IKLAN KURSUS

SEMINAR TRANSFORMASI MINDA USAHAWAN WANITA - U-BOLEH (18.04.17)

AUDIT DALAMAN MS ISO 9001:2008 BIL 1/2017 (07-10.02.17)