JEMPUTAN KE PAMERAN "DISCOVERY OF THE BODY"
Tuan / Puan dipelawa menghadiri pameran anjuran Perbadanan Muzium Melaka pada ketetapan berikut:
Tarikh : 23 Mei - 23 November 2017 (6 bulan)
Masa : 9.00 pagi - 8.00 malam
Tempat : Bastion House, Muzium Dunia Melayu Dunia Islam, Melaka
Bayaran : RM25 (Dewasa) / RM20 (Kanak-kanak dan orang tua)
Sila klik pada pautan untuk keterangan selanjutnya:SURAT SIARAN DAN BROSUR
PERSIDANGAN KALI KE-2 "INTERNATIONAL CASE STUDY CONFERENCE" (2nd ICSC 2017)
Tuan / Puan dipelawa menghadiri persidangan anjuran Universiti Utara Malaysia pada ketetapan berikut:
Tarikh : 30-31 Oktober 2017
Masa : 8.00 pagi - 5.30 petang
Tempat : Adya Hotel, Langkawi
Sila pada pautan yang disediakan untuk keterangan selanjutnya:SURAT SIARAN DAN BORANG PENYERTAAN
JEMPUTAN PENYERTAAN KEJOHANAN VARSITY CYCLING CHALLENGE (VCC) 2017 "HERITAGE TRAIL"
Tuan / Puan dipelawa menyertai kejohanan anjuran Universiti Teknikal Malaysia pada ketetapan berikut:
Tarikh : 28-29 Oktober 2017
Tempat : UTeM-Jasin-Alor Gajah-Durian Tunggal-UTeM
Tarikh Tutup : 22 September 2017
Jarak : 85 km (Lelaki), 45 km (Wanita)
Yuran : RM100 (Pendaftaran secara online)
Sila klik pada pautan untuk keterangan selanjutnya:SURAT SIARAN DAN BORANG PENYERTAAN
JEMPUTAN MENYERTAI "NATIONAL CONFERENCE ON CREATIVITY IN EDUCATION & HUMANITIES : EMPOWERING PEOPLE 2017
Tuan / Puan dipelawa menghadiri konferens anjuran Universiti Sains Malaysia pada ketetapan berikut :
Tarikh : 25-26 Oktober 2017
Masa : 8.00 pagi - 4.30 petang
Tempat : Universiti Sains Malaysia
Sila klik pada pautan yang disediakan untuk mengetahui maklumat selanjutnya : SURAT SIARAN DAN BORANG PENYERTAAN
PERSIDANGAN ANTARABANGSA LEPASAN IJAZAH ANTARABANGSA PENYELIDIKAN DALAM PENDIDIKAN
Tuan / Puan dipelawa menghadiri persidangan tersebut pada ketetapan berikut :
Tarikh : 11-13 Ogos 2017
Tempat : Universiti Sains Malaysia
Sila klik pada pautan disediakan untuk mengetahui maklumat selanjutnya:SURAT SIARAN DAN BORANG PENYERTAAN
PERSIDANGAN SAINS SOSIAL MELAKA 2017 (MELICOSS '17)
Tuan / Puan dijemput menyertai persidangan tersebut anjuran Kolej Universiti Islam Melaka dengan kerjasama Majlis Profesor Negara (MPN) dan Dunia Melayu Dunia Islam (DMDI) pada ketetapan berikut :
Tarikh : 29 - 30 Julai 2017 (Sabtu - Ahad)
Masa : 8.00 pagi - 5.30 petang
Tempat : Holiday Inn, Melaka
Tema : Well-Being Society, Better Future
Sila klik pada pautan untuk mengetahui maklumat selanjutnya : SURAT SIARAN DAN BORANG PENYERTAAN
DASAR BAHARU CUTI TANPA GAJI
Unit Khidmat PengurusanUntuk maklumat dan keterangan.
Sila klik pada pautan berikut untuk memuat naik maklumat selanjutnya: PEKELILING PERKHIDMATAN BIL.5 TAHUN 2016
JADUAL WAKTU INDUK SEMESTER 2 2017
JK Jadual WaktuTERBAHARU

Muat turun Jadual Waktu Induk Semester 2 ( Jun - November 2017 ) KEMAS KINI 19 Jun 2017
STRUKTUR ORGANISASI, JKTU & DIREKTORI IPGK PM SEM. 2, 2017
Bahan UmumMakluman kepada semua staf IPGK PM,
Struktur Organisasi, Jawatankuasa Tadbir Urus, Direktori serta surat lantikan bagi Sem. 2, 2017 boleh dimuat turun melalui ruangan Bahan Rujukan Staf pada portal ini. Sila login untuk akses ke ruangan berkenaan.

Klik untuk akses ke Bahan Rujukan Staf
SELAMAT BERPUASA, MENSUCI HATI, MELURUS NIAT, MENGETEPI SEBARANG PERBALAHAN

"Selamat Berpuasa kepada seluruh muslimin muslimat khususnya di Melaka. Marilah kita rebut pahala berganda di bulan mulia ini, mensuci hati, melurus niat dan mengetepi sebarang perbalahan. Semoga ibadah dan amalan kita tahun ini dipertingkat dan diterima Allah SWT. Ramadan Kareem.

Setulus ikhlas: Datuk Seri Utama Ir. Hj. Idris bin Hj. Haron, Ketua Menteri Melaka

MESYUARAT JK SITEM STAR RATING (23.02.17)

TERAPI BERCERITA, BERMAIN, SENI DAN MUZIK JIP (9 & 10 MAC 2017)

MESYUARAT JK STANDARD GURU MALAYSIA (23.02.17)