SEMINAR PELAKSANAAN EKOSISTEM KONDUSIF SEKTOR AWAM (EKSA)
SEMINAR PELAKSANAAN EKOSISTEM KONDUSIF SEKTOR AWAM (EKSA)Tarikh : 3 - 5 April 2017
Tempat : Hotel Strait Suite, Melaka Raya
Masa : Seperti di Atur cara

SURAT TAWARAN
LUPA KATA LALUAN HRMIS
Unit Khidmat PengurusanSila hubungi Pentadbir HRMIS:
1. En. Samser bin Murib@Samat
2. En. Muhammad bin Bujang
3. Pn. Fazilah binti Rosli

MAKLUMAN KETUA UNIT KOMUNIKASI KORPORAT UiTM CAWANGAN MELAKA
Unit Khidmat PengurusanDimaklumkan bahawa Dr. Abdul Rauf bin Hj. Ridzuan telah dilantik sebagai Ketua Unit Komunikasi Korporat UiTM Cawangan Melaka sehingga 30 Jun 2018.

Klik link berikut untuk SURAT RUJUKAN
Penggunaan Borang CAR dan PAR bagi tahun 2017
Unit Penilaian dan PeperiksaanTuan,

Dengan hormatnya, saya ingin menarik perhatian tuan berhubung perkara di atas.

2. Berdasarkan dapatan Audit bil. 1/Tahun 2017, Unit Peperiksaan dan Penilaian (UPP) dikehendaki menguatkuasakan penggunaan borang MSISO LAM-PUP-02 [Prosedur Tindakan Pencegahan (PAR) dan Laporan Cadangan Tindakan Pembetulan (CAR)] dengan serta merta.

3. Sehubungan dengan itu, pihak tuan perlu akur dengan segala arahan Ketua Unit Peperiksaan dan Penilaian (KUPP) dari semasa ke semasa berkaitan urusan pentadbiran peperiksaan bagi mengelakkan sebarang kesulitan.

Sekian, harap maklum. Kerjasama daripada pihak tuan amat dihargai.
LATIHAN KEMAJUAN STAF
Jabatan BahasaLANGUAGE ARTS (LEVEL 1)
An in-house training for Language Department Members by Pn. Khaliah Abd. Karim and Pn. Zainon Noor Mahmud on Techniques in Teaching Poem in English as a Second Language Classrooms.
JADUAL PELAKSANAAN SKT HRMIS 2017
JEMPUTAN MENYERTAI KURSUS PENYELAMAT KELEMASAN (BRONZE MEDAL) DAN ASAS CPR 2017 ANJURAN MAJLIS SUKAN UNIVERSITI MALAYSIA (MASUM)
Jabatan LatihanTarikh : 27 - 30 mac 2017
Masa : 8.00 pagi - 5.00 petang
Tempat : Kolam Renang, Universiti Putra Malaysia, Serdang, Selangor.
Yuran : RM 600 seorang

Sebarang pertanyaan hubungi Pn. Suhaini binti Johari ditalian 03-88705185
KURSUS INTENSIF PRA PERSARAAN
Jabatan LatihanTarikh : 5 - 6 April 2017
Tempat : Hotel Grand Seasons , K.Lumpur

SURAT TAWARAN
JEMPUTAN MENGIKUTI KURSUS DI KAMPUS INTAN BUKIT KIARA
Tuan / Puan dijemput menghadiri kursus yang ditawarkan di kampus INTAN Bukit Kiara. Sila muat turun pada link yang disediakan untuk mengetahui butiran selanjutnya.

SENARAI KURSUS
RMK KEMASKINI NOVEMBER 2016
Bahan AuditUntuk perhatian semua pensyarah,

Dimaklumkan bahawa Ringkasan Maklumat Kursus (RMK) Kemas Kini November 2016 untuk Program PISMP Mulai Ambilan Jun 2015, PISMP Ambilan Jun 2014 dan PISMP Ambilan Sebelum Jun 2014 secara rasmi diguna pakai mulai Januari 2017.

Semua RMK berkenaan yang ditawarkan dalam semester 1 Tahun 2017 telah diedarkan kepada Ketua Jabatan/ Ketua Unit pada 10 Januari 2017.

Sehubungan dengan itu semua RMK PISMP selain daripada yang dikemas kini November 2016 tidak dipakai lagi.

Edaran Dokumen Kurikulum (RMK) Kemaskini November 2016 Dengan Pembetulan untuk Program PISMP Mulai Ambilan Jun 2015, PISMP Ambilan Jun 2014 dan PISMP Ambilan Sebelum Jun 2014 juga telah diedarkan kepada Ketua Jabatan/ Ketua Unit mulai 17 Februari 2017.

- Makluman oleh Pengerusi, JK Dokumentasi, IPGK PM.

AUDIT DALAMAN MS ISO 9001:2008 BIL 1/2017 (07-10.02.17)

KURSUS PENGENDALIAN MINIT MESYUARAT (22.02.17)

TEMU MESRA PENGARAH BERSAMA JABATAN PRA SEKOLAH (20.02.17)

K-NOVASI UKM (15-16.02.17)