INFO / GAMBAR TERKINI
URUSAN KENAIKAN PANGKAT PPP GRED DG32 HINGGA GRED DG54 SECARA TIME-BASED BERASASKAN KECEMERLANGAN (TBBK) DI KPM BAGI JULAI HNGGA DISEMBER 2017
Unit Khidmat PengurusanUntuk maklumat dan keterangan.
Sila klik pada pautan berikut untuk memuat naik maklumat selanjutnya: SURAT IKLAN TBBK 2017
Sistem ePangkat KPM
SELAMAT BERPUASA, MENSUCI HATI, MELURUS NIAT, MENGETEPI SEBARANG PERBALAHAN

"Selamat Berpuasa kepada seluruh muslimin muslimat khususnya di Melaka. Marilah kita rebut pahala berganda di bulan mulia ini, mensuci hati, melurus niat dan mengetepi sebarang perbalahan. Semoga ibadah dan amalan kita tahun ini dipertingkat dan diterima Allah SWT. Ramadan Kareem.

Setulus ikhlas: Datuk Seri Utama Ir. Hj. Idris bin Hj. Haron, Ketua Menteri Melaka
MAJLIS APC & ACC 2016 (26.05.2017)
JADUAL WAKTU KDC JUN 2017
JK Jadual WaktuJadual Waktu Interaksi JAIM Jun 2017
PROGRAM TRAINING WORLD CLASS STAFF / STUDENT 2017 (UNTUK STAF, PENGAJAR DAN PELAJAR)
Tuan / Puan / Saudara / Saudari adalah dipelawa menghadiri program tersebut anjuran Al-Jazari Consultancy. Sila klik pautan berikut untuk mengetahui info selanjutnya : SURAT MAKLUMAN
BENGKEL PROGRAM MUET
Tuan / Puan / Saudara / Saudari yang berminat untuk mengikuti bengkel ini, sila klik pautan yang berikut : BENGKEL MUET
GARIS PANDUAN PEMAKAIAN BAJU KORPORAT KPM 2017
Unit Khidmat PengurusanSila klik pada pautan berikut untuk memuat naik maklumat selanjutnya: PANDUAN PEMAKAIAN BAJU KORPORAT KPM 2017
SEMINAR LITERASI UNDANG-UNDANG TAHUN 2017
JHEPTarikh : 21 Mei 2017 (Ahad)
Masa : 7.30 pagi - 1.00 tengahari
Tempat : Perkampungan Orang Asli, Bukit Payong Taboh Naning, Alor Gajah, Melaka.
Anjuran : Pejabat Pembangunan Wanita Negeri Melaka.

Peserta : 15 Orang pelajar pelbagai unit terlibat.
Pensyarah Pengiring : En Mohamed Mustafa Bin Abdul Aziz
BORANG PEMOHONAN PERTUKARAN SECARA MANUAL
Tuan / Puan dalam kalangan pensyarah dan pegawai pengurusan yang ingin memohon pertukaran secara manual (bukan atas talian) boleh memuat turun borang pada pautan yang disediakan. Sekian, terima kasih
MUAT TURUN BORANG PERTUKARAN