PROFIL IPGKPM
UNIT
JK TADBIR URUS
INFORMASI BERGAMBAR
JADUAL PPG TERKINI (27 JAN 2015)
News - UmumUntuk mendapatkan jadual terkini PPG semua ambilan, sila klik link berikut.

Jadual PPG
Jadual Waktu Kemas kini 2 Februari 2015
News - Jadual WaktuSila muat turun Jadual Induk Semester Satu 2015
( Kemas kini 2 Februari 2015 )

TEMPLAT JADUAL WAKTU INDIVIDU
News - UmumTemplat Jadual Waktu Individu Pensyarah boleh dimuat turun daripada BAHAN RUJUKAN STAF.

Sila login untuk muat turun templat berkenaan.
THE 1ST INTERNATIONAL CONFERENCE ON SPECIAL EDUCATION
News - ULDPTuan/Puan dipelawa untuk menghadiri konferen di atas sebagai peserta atau pembentang.

Tarikh: 28 - 31 Julai 2015

Tempat: Bangkok, Thailand

Penganjur: SEAMEO SEN dan Kementerian Pendidikan Thailand

Maklumat lanjut sila layari http://special.obec.go.th/icse2015 ATAU SEAMEO SEN di IPG Kampus Perempuan Melayu, Melaka

Kepada yang berminat sila hubungi Unit LDP

JEMPUTAN KE "9th INTERNATIONAL TAMIL CONFERENCE & EXHIBITION 2015"
JEMPUTAN KE "9th INTERNATIONAL TAMIL CONFERENCE & EXHIBITION 2015"Kepada sesiapa yang berminat untuk menghadiri "International Tamil Conference & Exhibition 2015", sila klik link di bawah untuk mengetahui maklumat selanjutnya:

JEMPUTAN KE 9th INTERNATIONAL TAMIL CONFERENCE & EXHIBITION 2015
STAF IPGKPM
Staff IPGKPM perlu log masuk untuk mengakses pelbagai kemudahan yang disediakan melalui portal ini. Maklumat lanjut daripada webmaster jabatan / unit masing-masing.
PAUTAN SERVIS
PGL MPPM MELAKA MALAYSIA
PENAFIAN & HAK CIPTA
Institut Pendidikan Guru Kampus Perempuan Melayu tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi daripada portal ini.