PROFIL IPGKPM
JK TADBIR URUS
INFORMASI BERGAMBAR
BKKP BAGI PEPERIKSAAN MEI 2015 PERLU DILENGKAPKAN
BKKP BAGI PEPERIKSAAN MEI 2015 PERLU DILENGKAPKANUnit Peperiksaan dan Penilaian telah mengemelkan BKKP bagi Peperiksaan Mei 2015 kepada semua Setiausaha Peperiksaan Jabatan (SUPJ) dan Ketua-ketua Jabatan/Unit. Mohon kepada semua para pensyarah untuk rujuk kepada SUPJ dan Ketua-ketua jabatan masing-masing mengenai BKKP berkenaan. Tuan/puan dikehendaki melengkapkannya selewat-lewatnya sebelum 5.5.2015 (SELASA). Kerjasama tuan/puan amat dihargai. Sebarang kesulitan amat dikesali. Terima kasih.
JEMPUTAN MENYERTAI SEMINAR KEBANGSAAN AUDIT DALAM SEKTOR PENDIDIKAN 2015
JEMPUTAN MENYERTAI SEMINAR KEBANGSAAN AUDIT DALAM SEKTOR PENDIDIKAN 2015Assalamualaikum / Salam Sejahtera,
Tuan/Puan dijemput menghadiri seminar (bayaran sendiri) tersebut. Jika berminat tuan/puan boleh klik pautan di bawah untuk informasi selanjutnya:
SEMINAR KEBANGSAAN AUDIT DALAM SEKTOR PENDIDIKAN 2015
KURSUS "METAPHYSICS : THE NEW APPROACH"
News - ULDPAssalamualaikum / Salam Sejahtera,
Tuan/Puan dipelawa menghadiri kursus anjuran agensi swasta Human Touch Resources (dengan bayaran sendiri). Jika berminat sila klik pautan di bawah:
HUMAN TOUCH RESOURCES : METAPHYSICS - THE NEW APPROACH
TAZKIRAH MINGGUAN
TAZKIRAH MINGGUANTarikh : 17 April 2015 (Jumaat)
Masa : 7.30 pagi
Tempat : BISA
Penyampai : Ustazah Norehan binti Ahmad Rahim
Tajuk : Berbaik sangka dengan Allah

Semua warga IPGKPM dijemput hadir.
KONVOKESYEN Kali ke-5
KONVOKESYEN Kali ke-5Konvokesyen Institut Pendidikan Guru Kementerian Pelajaran Malaysia (IPG KPM) merupakan majlis penganugerahan Ijazah Sarjana Muda Perguruan (Pendidikan Rendah) daripada IPG KPM kepada graduan PISMP Ambilan Januari 2011 (kohort ke lima) yang telah berjaya menamatkan pengajian daripada 27 buah IPG Kampus.

TAHNIAH, kepada semua graduan.

Tarikh : 7 Jun (Ahad) - 11 Jun (Khamis)
Tempat : IPG Kampus Bahasa Melayu

Untuk maklimat lanjut klik link di bawah:-
Konvokesyen PISMP Kali ke-5
STAF IPGKPM
Staff IPGKPM perlu log masuk untuk mengakses pelbagai kemudahan yang disediakan melalui portal ini. Maklumat lanjut daripada webmaster jabatan / unit masing-masing.
PELAWAAN SEBUTHARGA
Tiada tawaran sebutharga dikeluarkan
PAUTAN PENDIDIKAN
PAUTAN SERVIS
PAUTAN ORGANISASI
PGL MPPM MELAKA MALAYSIA
PENAFIAN & HAK CIPTA
Institut Pendidikan Guru Kampus Perempuan Melayu tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi daripada portal ini.