PROFIL IPGKPM
INFO SEMASA/MAKLUMAN TERKINI

Klik untuk Poster Islamic Festival V
Mesyuarat JK Keselamatan & Kesihatan 2/2015
Adalah dimaklumkan bahawa Mesy.JK Keselamatan Dan Kesihatan akan di adakan pada:-

Tarikh : 2 April 2015
Masa. : 2.30 petang
Tempat : Bilik Seri Anggerik, Anjung Hikmah.

Untuk maklumat lanjut rujuk link di bawah:-
Memo Mesyuarat
Senarai Nama 1
Senarai Nama 2
Nama Peserta Bengkel Penjilidan dan Penyelenggaraan Pertengahan
News UPSPerhatian kepada peserta kursus Bengkel Penjilidan dan Penyelenggaraan Pertengahan. dengan kerjasama Perpustakaan Negara Malaysia. Bengkel tersebut akan diadakan pada

Tarikh : 1-2 April 2015 (Rabu-Khamis),
Masa : 8.30 pagi-5.00 petang (Masa Pendaftaran 8.15 pagi)
Tempat : Pusat Sumber Puteri, IPGKPM

Senarai Nama Peserta Bengkel Penjilidan
GLOBAL ACCESS TO POST-SECONDARY EDUCATION(GAPS) CONFERENCE:'ACCESS TO HIGHER EDUCATION, MEETING THE GLOBAL CHALLENGE'Assalamualaikum,
Tuan/Puan yang berminat menghadiri konferens di Universiti Sunway, sila kilk pautan di bawah:
GLOBAL ACCESS TO POST-SECONDARY EDUCATION(GAPS) CONFERENCE
JEMPUTAN MENGHADIRI PROGRAM ANJURAN PUSAT INOVASI & PRODUKTIVITI PENTADBIRAN AWAM (PIPPA), UNIVERSITI SAINS MALAYSIAAssalamualaikum / Salam Sejahtera,
Tuan / Puan yang berminat menghadiri program boleh pergi dengan perbelanjaan sendiri sebanyak RM390. Pada 28 April 2015, di Universiti Sains Malaysia, Pulau Pinang. Sila klik pautan di bawah untuk maklumat selanjutnya :
PROGRAM ANJURAN PUSAT INOVASI & PRODUKTIVITI PENTADBIRAN AWAM
SENARAI TAWARAN PROGRAM IN-HOUSE DAN JEMPUTAN MENYERTAI PROGRAM PEMBANGUNAN DIRI ANJURAN BREAKTHROUGH CONSULTANTAssalamualaikum / Salam Sejahtera,
Tuan / Puan yang berminat untuk menghadiri kursus-kursus anjuran Breakthrough Consultant boleh memuat turun maklumat pada pautan di bawah:
PROGRAM "IN-HOUSE" DAN PROGRAM PEMBANGUNAN DIRI
STAF IPGKPM
Staff IPGKPM perlu log masuk untuk mengakses pelbagai kemudahan yang disediakan melalui portal ini. Maklumat lanjut daripada webmaster jabatan / unit masing-masing.
PELAWAAN SEBUTHARGA
Tiada tawaran sebutharga dikeluarkan
PAUTAN PENDIDIKAN
PAUTAN SERVIS
PAUTAN ORGANISASI
PGL MPPM MELAKA MALAYSIA
PENAFIAN & HAK CIPTA
Institut Pendidikan Guru Kampus Perempuan Melayu tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi daripada portal ini.