FACEBOOK IPGKPM MELAKA
JK TADBIR URUS
INFORMASI BERGAMBAR
PERHATIAN PELAJAR DPLI PERMATA AMB JUN 2014 DAN PISMP GSTT AMB JUN 2013
PERHATIAN PELAJAR DPLI PERMATA AMB JUN 2014 DAN PISMP GSTT AMB JUN 2013Salam Sejahtera.

Sila Muat Turun Surat Berkaitan Praktikum. Sila Muat Turun Kegunaan Anda

Terima Kasih.
Jadual Waktu KDC Jun 2015
News - Jadual WaktuSila muat turun Jadual Waktu KDC bagi KEMAS 2011, KEMAS 2012, SABK dan JAIM

JADUAL KDC 2015
Peperiksaan Semula EDU3093 (PPG Semester 8)
Peperiksaan Semula EDU3093 (PPG Semester 8)Bagi menjamin kesahan dan kebolehpercayaan, IPGM memutuskan bahawa peperiksaan bagi EDU3093 (Guru dan Cabaran Semasa) perlu ditadbirkan semula, di semua IPG Kampus seperti butiran berikut :

Tarikh
20 JUN 2015
(Sabtu)

Masa
8.15 pagi hingga 10.45 pagi
(2 1/2 Jam)

Tempat
(RUJUK SLIP PEPERIKSAAN
(yang akan dikeluarkan dalam masa terdekat)

Sebarang perubahan adalah tertakluk di bawah Senat dan IPGM. Kerjasama anda semua amat dihargai oleh pihak kami semua. Segala kesulitan amat dikesali. Harap maklum dan terima kasih.
PERISYTIHARAAN HARTA MELALUI HRMIS
TARIKH TAMAT MENGHANTAR PERISYTIHARAAN HARTA MELALUI SISTEM HRMIS SELEWAT-LEWATNYA 29 MEI 2015.
SEBARANG MASALAH BOLEHLAH MENGHUBUNGI PIHAK URUS SETIA IPG MELAKA UNTUK TINDAKAN LANJUT.
HARI SEMAKAN BUKU PERKHIDMATAN KERAJAAN
HARI SEMAKAN BUKU PERKHIDMATAN KERAJAANTEMPAT : BILIK KDP `129, ARAS 1, ANJUNG HIKMAH TARIKH : 27 - 29 MEI 2015 ( STAF AKADEMIK) TARIKH : 1 - 2 JUN 2015 (STAF SOKONGAN) MASA : 8.30 PAGI - 12.00 TENGAH HARI
KEHADIRAN TUAN/PUAN AMATLAH DIGALAKKAN DAN DIUCAPKAN TERIMA KASIH.
STAF IPGKPM
Staff IPGKPM perlu log masuk untuk mengakses pelbagai kemudahan yang disediakan melalui portal ini. Maklumat lanjut daripada webmaster jabatan / unit masing-masing.
PELAWAAN SEBUTHARGA
PAUTAN PENDIDIKAN
PAUTAN SERVIS
PAUTAN ORGANISASI
PGL MPPM MELAKA MALAYSIA
PENAFIAN & HAK CIPTA
Institut Pendidikan Guru Kampus Perempuan Melayu tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi daripada portal ini.